gdck koprivnica

U Supernovi prikupljeno 269 kilograma hrane i 33 higijenskih potrepština

Među volonterima koji su prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

08:56h
0
Foto: GDCK Koprivnica

U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa u Shopping centru Supernova, građani su donirali 269 kilograma različitih prehrambenih namirnica i 33 komada higijenskih potrepština.

U prikupljanju donacija u Supernova centru sudjelovali su volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Kupcima su dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimali donacije te na kraju s djelatnicima sve razvrstali na police Socijalne samoposluge.

– Donacije možete donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontiranjem – poručuju iz GDCK Koprivnica.

Među volonterima koji su prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica