dva auta, motor i traktor

U teškoj nesreći kod Drnja ozlijeđen motociklista, sve skrivio vozač (29) s dva promila, pijan je bio i traktorista, svi su vozili prebrzo

Cesta je bila tri sata zatvorena za sav promet

08:41h
0
Prometna nesreća Kunovec Breg
Ilustracija (nema veze s događajem u tekstu ) // Foto: Mario Kos

Jučer nešto prije 19 sati na cesti Peteranec – Drnje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a u kojoj su sudjelovala čak četiri vozača. Točnije, dva automobila, traktor i motocikl.

Kaos na cesti izazvao je 29-godišnji vozač Renaulta, koji je s više od dva promila alkohola vozio u smjeru Drnja. Osim što je bio prilično pijan vozio je i prebrzo pa je udario u traktorski priključak spojen na traktor ispred sebe, a kojim je upravljao 48-godišnjak, koji je, također, bio pijan. On je vozio s 0,50 promila alkohola, a kasnije mu je u bolnici vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

– Uslijed sudara osobni automobil je odbačen na suprotnu stranu kolnika gdje se i zaustavio. Tom prilikom iz suprotnog smjera je naišao motocikl kojim je upravljao 63-godišnji vozač, a koji je zbog neprilagođene brzine motociklom i tijelom udario u osobni automobil Renault te sletio van kolnika u odvodni kanal. Nadalje, iz suprotnog smjera je naišao Ford, kojim je upravljala 50-godišnja vozačica, a koja je, također, zbog neprilagođene brzine udarila u zaustavljeni osobni automobil Renault – pojasnili su iz policije detalje nesreće.

U tom kaosu najgore je prošao vozač motocikla, koji je ozlijeđen. Vozačici Forda naplaćena je novčana kazna, a vozač Renaulta je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Vozač motocikla i vozačica osobnog automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Zbog obavljanja očevida državna cesta broj 41 bila je zatvorena za sav promet čak tri sata, a iz policije poručuju da njihovi službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW