Vaš dar za pravu stvar

U Tjednu solidarnosti prikupljeno 880 kilograma hrane i 214 komada higijenskih potrepština

Umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta neka se jave na broj 048/642-193.

12:54h
0
Foto: GDCK Koprivnica

Prilikom Tjedna solidarnosti koji se održao od 8. do 15 prosinca, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uspješno je provelo akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u sklopu tradicionalne akcije Hrvatskog Crvenog križa. akcija se održala u suradnji s Kauflandom Vaš dar za pravu stvar.

Na ulazu u trgovački centar bila je postavljena košara u kojoj su građani ostavljali donacije za Socijalnu samoposlugu. Volonteri su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih artikala te su preuzimali donacije od građana.

U Tjednu solidarnosti građani su donirali ukupno 880 kilograma prehrambenih namirnica i 214 komada higijenskih potrepština koji će biti pripremljeni i podijeljeni u Socijalnoj samoposluzi

– Zahvaljujemo svima koji su u ovo predblagdansko vrijeme pokazali svoju dobrotu i spremnost na pomaganje, jer svaka donacija znači mnogo onima kojima je potrebna pomoć. Zahvaljujemo našim vrijednim volonterima među kojima su i umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner – poručuju iz koprivničkog Crvenog križa.

Umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta neka se jave na broj 048/642-193.

Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad, Starigrad.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna. Provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica