nestali.hr

U tri dana nestale tri mlade osobe iz Podravine, no u slučaju Barčanca u pitanju je neobičan događaj

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192.

14:06h
0
nestali

U samo tri dana na području Podravine i Prigorja na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke prijavljen je nestanak tri osobe, dvije muške i jedne ženske, mlađe životne dobi.

Prema podacima s stranice nestali.hr 04. lipnja, prošloga petka, nestao je Matija Horvat. Mladić rođen 1996. godine u Varaždinu, a nestao je toga dana u mjestu Dubovica kod Ludbrega.

Tog petka, u 7 sati se udaljio s adrese prebivališta s osobnim vozilom Fiat Punto, koje je kasnije pronađeno u mjestu Dubovica.

Dan kasnije, u subotu, 05. lipnja prijavljeno je da je nestao 28-godišnji Koprivničanac Denis Barčanec. Kao njegovo prebivalište navodi se Ulica hrvatskih branitelja u Koprivnici. Nestao je s adrese Vinogradska cesta u Zagrebu.

Kako neslužbeno doznajemo, u njegovom je slučaju došlo do nesporazuma jer se nije pravovaljano odjavio iz bolnice u Zagrebu pa je prijavljen kao nestali. No kako nam kazuju njegovi poznanici on je kod kuće u Koprivnici već nekoliko dana. Do prijave je došlo jer se nije do kraja odjavio iz bolnice pošto je žurio na vlak.

U ponedjeljak 07. lipnja nestala je 17-godišnja Helena Bukovčan. Kao mjesto njenog nestanka navodi se Ulica svetog Mateja u Zagrebu, a kao njeno prebivalište navodi se Ljubelj Kalnički.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.