Novi projekt udruga RockLive i FUNK

U urbanoj RockLive akademiji poznati koprivnički glazbenici nadogradit će vaše znanje u sviranju gitare, basa i bubnja

Od studenog 2019. do lipnja 2020. u prostoru FUNK-a kreću radionice sviranja gitare, bas gitare i bubnja, koje će voditi odlični koprivnički glazbenici - poručuju organizatori.

15:36h
0
KoštićspredstavnicimaudrugaokupljenihuFUNK u
Arhiva

Udruga RockLive u suradnji sa savezom udruga FUNK poziva sve zainteresirane ljubitelje glazbe, da se priključe novom projektu Urbana RockLive Akademija – URLA, radionica za gitaru, bas i bubanj.

Od studenog 2019. do lipnja 2020. u prostoru FUNK-a kreću radionice sviranja gitare, bas gitare i bubnja, koje će voditi odlični koprivnički glazbenici – poručuju organizatori.

Radionice gitare i bas gitare vodit će glazbenik Ivan Grobenski, mnogim Koprivničancima, ali i široj publici poznat po brojnim samostalnim projektima, ali i bendovima. Na radionicama koje će se održavati u prostorima FUNK-a kao gosti predavači pridružit će mu se i Branimir Mačukat, Filip Kušnjer, Tomislav Mihac Kovačic, Luka Grobenski.

Radionice bubnjanja provodit će Dalibor Martinčević aka Dado, mnogima poznat iz benda Overflow, a pridružit će mu se i Denis Kuzel.

Organizatori napominju kako su radionice namijenjene za starije od 14 godina, članarina za osam radionica iznosi 130 kuna, no u sklopu te cijene svi prijavljeni ostvaruju i popuste u brojnim dućanima glazbene opreme i popust na događanja u FUNK-u. Radionice će se održavati u prostoru FUNKa (Kampus, Koprivnica), dva puta tjedno po 90 minuta.

Spomenimo još na kraju kako se prijaviti mogu i osobe koje nemaju vlastiti instrument,  prijaviti se možete do 31. listopada.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW