16.8 C
Koprivnica
Srijeda, 7. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U utorak tribina o prevenciji raka dojke i raka vrata maternice
U

Ne propustite

U sklopu nacionalne humanitarne kampanje „Prekrižimo rak vrata maternice i dojke”, te u suradnji s Udrugom oboljelih i liječenih od raka dojke, Nacionalnim odborom za promicanje prevencije raka vrata maternice, mladeži HDZ-a i tvrtkom GlaxoSmithKline, HDZ-ova  Zajednica žena ‘Katarina Zrinski’ organizira otvorenu edukativnu tribinu o prevenciji raka dojke i raka vrata maternice, koja će se održati u utorak, 3. veljače Gradskoj vijećnici u Koprivnici, s početkom u 18 sati.

U Hrvatskoj godišnje od raka dojke oboli 2 250 žena i umire 850 žena, a od raka vrata maternice oboli oko 400 žena, a život izgubi oko 150. Ove podmukle bolesti ne biraju žrtve i ne poznaju dobne granice. Želja je Zajednice žena organizacijom ovakvih edukativnih tribina diljem cijele Hrvatske podići svijest o navedenim bolestima, raditi na prevenciji istih te pomoći ženama oboljelim od raka dojke i raka vrata maternice.

Na edukativnoj tribini sudjelovat će predstavnici kampanje: dr. Ivica Stanešić spec.ginekologije, dr. Marija Sačer spec. citolog, mr.sc. Vesna Mađarić, dr.med. spec.infektologije te druge ugledne osobe iz javnog života.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

svečana sjednica

FOTO/VIDEO Sabolić: Na pravom smo putu da konačno zaživi geotermalni projekt, a po kućama za kunu postali smo poznati u svijetu

Dan je općine Legrad. Tim povodom upravo se održala svečana sjednica Općinskog vijeća u Društvenom domu u Kutnjaku. Dan...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti