Slave prvi rođendan 1. prosinca

U utorak u Graminei ne propustite popuste na cjelokupan asortiman

09:00h
0
U Graminei vas čeka ljubazno osoblje, širok asortiman i povoljne cijene

Graminea d.o.o. 1. prosinca slavi svoj prvi rođendan povodom kojeg kupce očekuju prigodni popusti. Zato u utorak ne propustite svratiti u svoju omiljenu poljoapoteku Graminea, na Florijanskom trgu 8 u Koprivnici, u strogom centru grada.

Široki asortiman obuhvaća: sredstva za zaštitu bilja, opremu za vinogradarstvo i podrumarstvo, vrtni program, hranu i opremu za kućne ljubimce, stočnu hranu, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu, supstrate i zemlju za cvijeće, opremu za navodnjavanje, radnu odjeću, sadni materijal, alate, opremu za poljoprivredu i kućni program.

Lokacija Graminee svima je poznata kao poljoapoteka s velikim izborom repromaterijala za poljoprivredu, ali je u zadnje vrijeme znatno proširila ponudu hrane i opreme za kućne ljubimce te postala pravi pet centar. Vlasnici kućnih ljubimaca to su prepoznali i uvjerili se u veliki izbor i povoljne cijene.

Nekada je prodavaonica bila u sklopu poduzeća A.B.M. d.o.o., ali zadnjih godinu dana je u sklopu nove firme Graminea, kojoj je to jedina poslovnica. Tvrtka A.B.M nedavno je prestala s radom te su zatvorene njene poslovnice na gradskoj tržnici i u Starogradskoj ulici.

U Graminei će vas dočekati stručno i educirano osoblje, više od 5000 artikala te besplatno parkiralište.

Redovite akcije se oglašavaju u lokalnim medijima, kao što su radio, tisak i internet portal.

Posjetite Gramineu radnim danom od 7-19 sati i subotom od 7-13 sati ili nas nazovite na broj telefona 048-240-170, a možete nas i lajkati na Facebook-u i Instagramu i tako prvi vidjeti novosti u našoj ponudi.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

čitam...