-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Virju letjeli tanjuri, u Križevcima daljinski, u Ferdinandovcu pepeljara
U

Ne propustite

U protekla 24 sata županijski su plavci zabilježili čak pet slučajeva nasilja u obitelji, a sve što se nasilnicima našlo pod rukom letjelo je na sve strane.

- Oglas -

Prvi se slučaj zbio u Virju. Ondje je 35-godišnjak došao kući pijan, te je vrijeđao brata i po kući bacao tanjure. Policija mu je izmjerila 2,64 promila alkohola. Uhićen je i smješten u posebne policijske prostorije do otriježnjenja, a ‘zaradio’ je i 15 dana zatvora. U Križevcima je pak 28-godišnji posinak pod utjecajem alkohola od 1,54 promila napao očuha koji je gledao TV, bacivši mu daljinski upravljač na pod, a u Ferdinandovcu je 67-godišnji otac napao i vrijeđao sina i snahu, stare 31 te 29 godina. U ljutnji je na pod bacio i pepeljaru, koja se srećom nije razbila. Imao je 1,09 promila alkohola. ‘Vatreno’ je bilo i u Koprivnici. Ondje je noćas 28-godišnjak s 1,18 promila alkohola zbog narušenih obiteljskih odnosa vrijeđao majku. I on je uhićen i zadržan do otriježnjenja.

Poseban je slučaj policija zabilježila u Križevcima. Ondje je 67-godišnja baka ‘pod parom’ napala 13-godišnjeg unuka koji joj se našao na putu. Odbila je alkotest, iako je bilo i više nego vidljivo da je pod utjecajem alkohola. I ona je uhićena i zadržana do otriježnjenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
Prethodni članak
Sljedeći članak
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti