Pohvalno

U Virju skupljeno više od sedam tisuća kuna za obitelji slabijeg imovinskog stanja

zajednički su se potrudili i doprinijeli da uljepšaju novogodišnje blagdane te ulazak u novu godinu nekoliko obitelji slabijeg imovnog stanja.

12:09h
0

U općini Virje radosnom isčekivanju rođenja maloga Isusa, prigodom paljenja adventskih svijeća tijekom četiri nedjelje došašća, zajednički su se potrudili i doprinijeli da uljepšaju novogodišnje blagdane te ulazak u novu godinu nekoliko obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Tijekom druženja uz paljenje adventskih svijeća, dobrovoljnim prilozima mještana i Općine Virje te svih ljudi dobre volje, sakupljeno je 7.503 kune koji će biti podijeljeni u obliku poklon paketa na 10-ak obitelji s područja Općine Virje.

Općina se zahvaljuje svim sudionicima: Društvu žena Virje, Udruzi žena Šemovci, Udruzi žena Hampovica, Udruzi žena Napredna domaćica Miholjanec, Udruzi žena Rakitnica, Udruzi vinogradara, voćara i pčelara Virje, Udruzi vinogradara i podrumara Šemovci, Puhačkom orkestru DVD-a Virje, HPD-u Ferdo Rusan i Pekari Begović, a i svima koji su darivali novčani iznos ili na drugi način uvećali poklone potrebitima.