POSLJEDNJA 24 SATA

U županiji nema novih slučajeva zaraze koronom! Jedna je osoba proglašena zdravom

Podsjetimo, jučer su novi slučajevi evidentirani u trima koprivničkim gradovima.

09:50h
0
Foto: Ivan Balija
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije // Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je priopćenje o situaciji s koronavirusom na području županije za posljednja 24 sata.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako nakon pristiglih nalaza na području županije nema novih slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Jedna osoba je proglašena zdravom, na bolničkom liječenju su tri osobe, a u ovom trenutku na području županije je 42 aktivnih slučajeva. Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 188 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji trenutno se nalazi 132 osobe.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – stoji u priopćenju županijskog Stožera.

Podsjetimo, jučer su novi slučajevi evidentirani u trima koprivničkim gradovima.

čitam...