Osvještavanje kroz akciju

Učenici će igrajući na Playstationu osigurati potrepštine za Socijalnu samoposlugu

09:49h
0
Socijalna samoposluga // Foto: arhiva

Nije važno kroz koju aktivnost djeca pomažu, a ovaj put je to uz igranje na konzoli PS4, nego je iznimno važno osvijestiti učenike o važnosti pomaganja jedni drugima te o važnosti sudjelovanja u humanitarnim akcijama, dolazi iz Grada.

Ove subote učenici Srednje škole Ludbreg 2.d razreda (CNC Operateri) i volonterski klub SŠ Ludbreg VoLoNtIrAj  organiziraju humanitarno igranje na konzoli Playstation 4.

Svaki učenik koji se želi natjecati darivat će stvari za Socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Antuna”.

Učenici će darivati trajne prehrambene namirnice poput šećera, brašna i ulja, higijenske potrepštine i druge potrebne artikle, primjerice dječju hranu i dječje pelene, koji će se u obliku paketa dijeliti socijalno najugroženijim pojedincima i obiteljima.

Akcija će se održati u subotu s početkom u osam sati u Radionici praktične nastave, na adresi Pavleka Miškine 4.

– Nije važno kroz koju aktivnost djeca pomažu, a ovaj put je to uz igranje na konzoli PS4, nego je iznimno važno osvijestiti učenike o važnosti pomaganja jedni drugima te o važnosti sudjelovanja u humanitarnim akcijama – dolazi iz Grada.

Učenici će kroz nekoliko humanitarnih akcija kroz godinu osvijestiti potrebu pomaganja i solidarnosti s potrebitima. U školi će se organizirati prikupljanje i doniranje zapakirane hrane.

čitam...