12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ERASMUS+

Učenici iz Slovačke i Češke boravili u đurđevačkoj Strukovnoj školi, posjetili ih predstavnici Županije
U

Predstavnici Županije i domaćini također su obišli novoizgrađene i novoopremljene praktikume u sklopu županijskog Centra kompetentnosti, projekta vrijednog preko 10 milijuna eura u koji je uključena i Obrtnička škola Koprivnica

Ne propustite

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek posjetili su Strukovnu školu Đurđevac gdje su ih dočekali ravnatelj Darko Špoljar i voditelj projekata Branko Pleadin.

Povod je bila trodnevna mobilnost u okviru Erasmus+ KA202 projekta “Technical Innovations in Theory and Practice” učenika iz Slovačke i Češke te rad na zajedničkim zadacima s učenicima Srednje škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac u područjima ekonomije i mehatronike.

Posjetu se pridružila i voditeljica projekata Spojene škole Detva Valerija Ciamporova, a obišlo se radionice i natjecanja timova formiranih od učenika iz svih škola sudionika u mobilnosti te se razgovaralo o svim aspektima Erasmus + K1 i K2 projekata i njihovoj koristi za učenike i škole koje u njima sudjeluju.

Predstavnici Županije i domaćini također su obišli novoizgrađene i novoopremljene praktikume u sklopu županijskog Centra kompetentnosti, projekta vrijednog preko 10 milijuna eura u koji je uključena i Obrtnička škola Koprivnica, a u kojima se odvija redovna nastava učenika, obrazovanje odraslih polaznika iz gospodarstva te dolazna mobilnost u sklopu navedenog Erasmus+ projekta.

Gradnjom i opremanjem praktikuma, odnosno projektom županijskog Centra kompetentnosti, stvoreni su uvjeti za suvremeno strukovno obrazovanje prilagođeno potrebama tržišta rada, razmjenu znanja i iskustava kroz projekte, kao i za edukacije odraslih kroz programe napravljene prema potrebama korisnika.

Foto: KC KŽŽ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER

Đurđevčanke s lakoćom nadigrale Pitomačanke, Linice uvjerljive protiv Cerne

Rukometašice Đurđevac novu sezonu Druge hrvatske lige Sjever otvorile su lokalnim derbijem protiv Pitomače u kojem su upisale uvjerljivu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti