11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenici Obrtničke škole Koprivnica u Končaru
U

Ne propustite

Krajem ožujka ove godine učenici trećih razreda elektrotehničara i tehničara za računalstvo Obrtničke škole Koprivnica pod vodstvom svojih profesora strukovnih predmeta Nikole Valentića, Kristijana Soline i Mihaela Lovrenčića posjetili su tvrtku Končar – Generatori i motori (GIM), jednu od većih tvrtki koje djeluju unutar Končar – Elektroindustrije koja se bavi proizvodnjom rotacijskih električnih strojeva.

Učenici su razgledali proizvodne prostore ove tvrtke te su obišli sve faze proizvodnje, od ulazne kontrole materijala do pripreme i montaže pojedinih komponenata u završni proizvod, vidjeli su razne postupke u proizvodnji i pojedine dijelove ispitnih funkcija. Najdojmljiviji su im ipak bili već sastavljeni dijelovi pojedinih generatora kao što su velike osovine, rotori, polovi i statori te nekoliko gotovih hidrogeneratora, dijelovi generatora za vjetroagregate i motori za nove Končareve tramvaje i prigradske vlakove.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KRIM ISTRAGA

Sa 63 godine vozio bez vozačke pa izletio u Carevdaru, ozlijeđena 62-godišnja putnica

Na području policijske uprave Koprivničko-križevačke jučer se dogodila jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Središte zbivanja bio...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti