UPSHIFT radionice

Učenici OŠ Koprivnički Ivanec izradili prezentaciju i nacrt turističke ploče svoje općine

Izabran je tim OŠ Koprivnički Ivanec koji je predstavljalo pet učenika osmoga razreda: Jana Salajec, Ana-Marija De Conti, Barbara Koren, Tomislav Čevis i Vanja Šalamon.

14:28h
0
Foto: ustupile Ana-Marija De Conti i Jana Salajec

Program ZABUM (za budućnost mladih), s uredom UNICEF-a iz Hrvatske i njihovim partnerima, organizator je programa UPSHIFT radionica, radionica namijenjenih mladima od 13 do 19 godina, tijekom kojih stječu znanja kako riješiti neki problem u svojoj lokalnoj zajednici.


Kao jedan od deset najboljih timova iz četiri županije: Međimurske, Krapinsko-zagorske,
Varaždinske i Koprivničko-križevačke i jedini tim OSNOVNOŠKOLACA iz Koprivničko-križevačke županije, za sudjelovanje na radionicama, izabran je tim OŠ Koprivnički Ivanec koji je predstavljalo pet učenika osmog razreda: Jana Salajec, Ana-Marija De Conti, Barbara Koren, Tomislav Čevis i Vanja Šalamon.

Uz mentorsku pomoć trebali su smisliti kreativan način na koji će predstaviti projekt rađen na online radionici. Smislili su prezentaciju i nacrt turističke ploče kojom će se predstaviti žiriju.

Predstavljanje je prošlo odlično bez ikakvih poteškoća te su učenici naučili mnogo važnih i korisnih informacija koje će im koristiti u životu. A stekli su i nove prijatelje.

Foto: ustupile Ana-Marija De Conti i Jana Salajec

čitam...