Integrirani nastavni dan

Učenici područnih škola s đurđevačkog područja učili o zimi i njenom utjecaju na biljke, životinje i ljude

Nakon toga su učenici prvog i drugog  razreda izrađivali slikovnicu o zimi, a učenici trećeg i četvrtog razreda izradili su hranilice za ptice od otpadnih materijala.

15:19h
0
Foto: djurdevac.hr

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljicama Majom Magdić, Silvijom Topolčić, Senkom Pavešić i Martinom Krajcar Baltić, integriranim nastavnim danom, naučili nešto više o zimi.

Okupili su se u Područnoj školi Budrovac i započeli sa svojim radom kroz interpretaciju priče Kako je snijeg pao, autora Brune Kumana. Na satu prirode i društva upoznali su se sa obilježjima zime prateći prezentaciju. Nakon toga su radom u skupinama izrađivali plakate o vremenskim prilikama zimi, utjecaju zime na biljke, životinje i ljude. Plakate su prezentirali ostalim učenicima.

Nakon toga su učenici prvog i drugog  razreda izrađivali slikovnicu o zimi, a učenici trećeg i četvrtog razreda izradili su hranilice za ptice od otpadnih materijala. Integrirani nastavni dan završili su igranjem štafetne igre i graničara.

Foto: djurdevac.hr
Foto: djurdevac.hr
Foto: djurdevac.hr

čitam...