Učenicima OŠ Braća Radić čak osam nagrada

10:07h
0
Nagrađeni učenici i učitelji u Zagrebu

Učenici razredne nastave Osnovne škole Braća Radić osvojili su čak osam nagrada, a njihove učiteljice četiri, na SFerinu literarnom i likovnom natječaju za djecu i mlade, najstarijoj nacionalnoj nagradi za domaća znanstvenofantastična djela.

U konkurenciji 410 literarnih i 920 likovnih radova, nagrade su osvojili sljedeći učenici i učitelji: 1.Karla Knez, 3.c (3. nagrada za literarni rad Dinosauri su mi oteli prijatelja). Mentorica je Vesna Mlinarić. 2.Marta Jug, 4.a (1. nagrada za literarni rad Ja, izumitelj). Mentorica je Vesna Petrušić.3.Ema Petrović, 3.d (3. nagrada za likovni rad Naselje na Marsu). Mentorica je Sanja Kovačić.4. Mia Sremec, 2.d (2. nagrada za likovni rad Naselje na Marsu). Mentorica je Renata Blažinec. 5. Jakov Hemetek, Tomislav Kralj, Dora Marinac, Nina Njegović i Mia Sremec 2.d (Nagrada za posebno likovno ostvarenje Naselje na Marsu). Mentorica je Renata Blažinec.

Nagrađenim učenicima nagrade su uručene na svečanoj skupštini Sfere u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW