17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promidžba i vidljivost

Učenicima osnovnih škola podijeljene besplatne bilježnice s logom projekta Aglomeracija Koprivnica
U

Direktor Zdravko Petras je ukratko učenicima i ravnateljima objasnio važnost poduzeća Koprivničke vode u ekološkom ciklusu vode u prirodi te je predstavio projekt Aglomeracija Koprivnica.

Ne propustite

Koprivničke vode su u sklopu projekta Aglomeracije Koprivnica osigurale besplatne bilježnice s logom projekta za sve osnovne škole na području grada Koprivnice te osnovne i područne škole na obuhvatu projekta.

Povodom početka nove školske godine, direktor Zdravko Petras obišao je sa zamjenicom Sandrom Sinjeri OŠ Fran Koncelak Drnje, OŠ Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec, OŠ Koprivnički Bregi i OŠ Andrije Palmovića Rasinja te ih podijelio svim osnovnoškolcima.

Direktor je ukratko učenicima i ravnateljima objasnio važnost poduzeća Koprivničke vode u ekološkom ciklusu vode u prirodi te je predstavio projekt Aglomeracija Koprivnica, njegovu važnost u pogledu zaštite vodnih resursa i općenito zaštite okoliša planiranom izgradnjom novih 100 km kanalizacijskih cjevovoda i 30 km novih vodoopskrbnih cjevovoda.

Ravnatelji osnovnih škola Sonja Vuljak, Karolina Vidović, Krunoslav Belaj i Ivan Pikivača iskazali su svoju zahvalnost na dostavljenim bilježnicama, zadovoljstvo što će i općinska naselja dobiti kanalizacijsku mrežu na koju će se priključiti i njihove školske zgrade te da će pokušati prenijeti djeci osnovne informacije o svrsi i ciljevima projekta u ekološkom pogledu.

Foto: Koprivničke vode d.o.o.
Foto: Koprivničke vode d.o.o.
Foto: Koprivničke vode d.o.o.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U sklopu devetog Festivala igračaka

Čestitamo! Prekrasna slika učenice Magdalene osvojila je nagradu na likovnom natječaju u Ivanić Gradu

Lijepa vijest dolazi iz OŠ Braće Radić. Naime, likovni rad učenice Magdalene Sinković oduševio je žiri i samim time...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti