promidžba i vidljivost

Učenicima osnovnih škola podijeljene besplatne bilježnice s logom projekta Aglomeracija Koprivnica

Direktor Zdravko Petras je ukratko učenicima i ravnateljima objasnio važnost poduzeća Koprivničke vode u ekološkom ciklusu vode u prirodi te je predstavio projekt Aglomeracija Koprivnica.

08:39h
0
Foto: Koprivničke vode d.o.o.

Koprivničke vode su u sklopu projekta Aglomeracije Koprivnica osigurale besplatne bilježnice s logom projekta za sve osnovne škole na području grada Koprivnice te osnovne i područne škole na obuhvatu projekta.

Povodom početka nove školske godine, direktor Zdravko Petras obišao je sa zamjenicom Sandrom Sinjeri OŠ Fran Koncelak Drnje, OŠ Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec, OŠ Koprivnički Bregi i OŠ Andrije Palmovića Rasinja te ih podijelio svim osnovnoškolcima.

Direktor je ukratko učenicima i ravnateljima objasnio važnost poduzeća Koprivničke vode u ekološkom ciklusu vode u prirodi te je predstavio projekt Aglomeracija Koprivnica, njegovu važnost u pogledu zaštite vodnih resursa i općenito zaštite okoliša planiranom izgradnjom novih 100 km kanalizacijskih cjevovoda i 30 km novih vodoopskrbnih cjevovoda.

Ravnatelji osnovnih škola Sonja Vuljak, Karolina Vidović, Krunoslav Belaj i Ivan Pikivača iskazali su svoju zahvalnost na dostavljenim bilježnicama, zadovoljstvo što će i općinska naselja dobiti kanalizacijsku mrežu na koju će se priključiti i njihove školske zgrade te da će pokušati prenijeti djeci osnovne informacije o svrsi i ciljevima projekta u ekološkom pogledu.

Foto: Koprivničke vode d.o.o.
Foto: Koprivničke vode d.o.o.
Foto: Koprivničke vode d.o.o.