rasteretili roditelje

Učenike križevačkih osnovnih škola dočekale besplatne knjige, radne bilježnice, atlasi, ali i tableti

Roditelji i učenici istaknuli su svoje oduševljenje ovom konkretnom pomoći Grada Križevaca.

09:52h
0
Foto: križevci.hr

Besplatni udžbenici, ostali materijal te tableti dočekali su danas učenike križevačkih osnovnih škola na klupama.

Grad Križevci po prvi je puta u potpunosti financirao nabavu udžbenika, radnih bilježnica, geografskih atlasa i tableta te tako rasteretio roditelje u pripremi za novu školsku godinu.

Na prvi dan nastave učenicima su puno uspjeha u novoj školskoj godini poželjeli zamjenici gradonačelnika Danijel Šaško i Mario Martinčević, a roditelji i učenici istaknuli su svoje oduševljenje ovom konkretnom pomoći Grada Križevaca.

Foto: križevci.hr

Podsjetimo, besplatne udžbenike dobili su svi učenici osim petih razreda Osnovne škole Vladimir Nazor koji su dobili tablete s obzirom da je škola u projektu e-škole opremljena potrebnom infrastrukturom, a tablete su dobili i učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Radne bilježnice osigurane su za sve učenike od prvog do četvrtog razreda dok su svi učenici petih razreda dobili i geografske atlase.

– Svim našim učenicima želim uspješnu novu školsku godinu i da ih ove knjige posluže. Ovim putem upućujem i apel našim vozačima da budu pažljiviji u prometu kako bi naši učenici bili sigurni na putu od kuće do škole i natrag – poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

čitam...
Loading...