Osnovna škola Braća Radić

Učenike posjetio legendarni Willy Wonka iz tvornice čokolade

13:00h
0
Willy Wonka u školi // Foto: OŠ Braća Radić
Willy Wonka u školi // Foto: OŠ Braća Radić

Wonka se ukratko predstavio oduševljenim učenicima te s njima odigrao kviz. Natjecatelji su se podijelili u nekoliko skupina te su odgovarali na pitanja kojima je provjereno njihovo poznavanje filma i knjige Charlie i tvornica čokolade, istaknula je Ines Vađunec, učiteljica, za školsku internetsku stranicu.

Nedavno je na sat hrvatskog jezika učenicima koprivničke Osnovne škole Braća Radić u posjet stigao legendarni Willy Wonka, vlasnik tvornice čokolade iz poznatog djela Charlie i tvornica čokolade.


Nakon iznimnog uspjeha Tjedna čokolade koji se održao u siječnju, Tanja Galić Bermanec i Ines Vađunec, učiteljice, odlučile su ovaj slatki projekt zaključiti gostom iznenađenja.

– Wonka se ukratko predstavio oduševljenim učenicima te s njima odigrao kviz. Natjecatelji su se podijelili u nekoliko skupina te su odgovarali na pitanja kojima je provjereno njihovo poznavanje filma i knjige Charlie i tvornica čokolade – istaknula je I. Vađunec, za školsku internetsku stranicu.

Najbolje rezultate ostvarili su Josip Mikulić, Jakov Hemetek, Marko Canjuga, Vjekoslav Evačić i Matija Gašparić, učenici 5. a razreda, zatim Kaja Kukić, Ana Benšić, Mia Sremec, Nina Njegovec i Vito Periša, učenici 5. c razreda, zatim Lana Strugar, Borna Mikačić, Ivan Sinjeri, Erik Puhek, Marko Crnković, učenici 5. d razreda, te Antea Sabolić, Emi Kukec, Ivana Švagelj, Antonija Krstanović i Mateo Patrčević, učenici 5. d razreda.

Za najbolje skupine svakog razreda učiteljice su pripremile Wonkinu zlatnu ulaznicu i slatko iznenađenje.

 

čitam...