-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Udruga Bolje sutra nastavlja s provedbom projekta „Moj izbor je NE nasilju“
U

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra” grada Koprivnice nastavlja s provedbom projekta „Moj izbor je NE nasilju”.

- Oglas -

Projekt je odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih na Natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima te vršnjačkog nasilja. Projekt se provodi u partnerstvu sa Koprivničko-križevačkom županijom, Gradom Koprivnica, Osnovnom školom Koprivnički Ivanec i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica te suradnicima Mobilnim centrom za unapređenje zdravlja, osobnih potencijala i međuljudskih odnosa „SYNERGIJA”, „IPA-regionalnim klubom I.P.A. Koprivnica” i Općinom Koprivnički Ivanec.

Radionica za djecu i mlade „Sve počinje od tebe i mene” održana je U prostoru OŠ Koprivnički Ivanec. Sudjelovali su direktni korisnici projekta, učenici sedmog i osmog razreda te mladi s invaliditetom.

- Oglas -

Radionica je bila usmjerena na prepoznavanje vrsta nasilja s kojima se djeca i mladi susreću u svom okruženju i načine na koje se ono može spriječiti. Poseban naglasak bio je na povećanju razumijevanja prava svake osobe na sigurnost i poštovanje te osvještavanju osobne odgovornosti za vlastito ponašanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti