TRADICIONALNO

Udruga Mali princ s prijateljskim udrugama provela prekrasno vrijeme

Druženje su organizirali u restoranu Ribička hiža, a poslužilo ih je i vrijeme tako da su uživali i u prirodnim ljepotama okoline restorana.

13:28h
0
Foto: Udruga Mali princ

Udruga Mali princ tradicionalno je organizirala druženje za prijateljske udruge, a ove godine počastili su sedam udruga.

Sudjelovale su Udruga Latice iz Koprivnice, Udruga Maslačak iz Križevaca, Udruga Korak dalje iz Daruvara, Udruga Srce iz Zeline, Udruga Ludbreško sunce iz Ludbrega, Udruga Sunce iz Novog Marofa i Udruga Osit iz Bjelovara. Druženje su organizirali u restoranu Ribička hiža, a poslužilo ih je i vrijeme tako da su uživali i u prirodnim ljepotama okoline restorana.

U dvorištu restorana pripremili su nekoliko igara ravnoteže, spretnosti i preciznosti. Svi su bili pobjednici i otišli doma sa zlatnom medaljom oko vrata. U restoranu su ih dočekali Čarli i Nena koji su prvim taktovima odmah podigli cijelu salu na noge. Nakon ručka uslijedio je još jedan set glazbe. Sve je proteklo u veselom raspoloženju, bilo je puno osmijeha i zagrljaja te ugodnih razgovora.

Foto: Udruga Mali princ