predavanja

Udruga Mali princ vratila se aktivnostima sa svojim korisnicima

U okviru ovog projekta trenutno se provodi verificirani program za proizvođača, sakupljača i prerađivača aromatičnog i ljekovitog bilja koji je također u ožujku bio prekinut zbog situacije uzrokovane koronavirusom.

10:14h
0
Foto: Udruga Mali princ

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ u srijedu 20. svibnja je nakon dvomjesečne stanke zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom ponovno krenula s provođenjem aktivnosti s korisnicima u Udruzi i to aktivnostima trogodišnjeg programa “Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u Malom princu” koji se najvećim dijelom financira iz sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.


Istim datumom su krenula i predavanja za 5 sudionica projekta “Za bolje sutra” financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina”. U okviru ovog projekta trenutno se provodi verificirani program za proizvođača, sakupljača i prerađivača aromatičnog i ljekovitog bilja koji je također u ožujku bio prekinut zbog situacije uzrokovane koronavirusom.

Bez obzira na prekid aktivnosti u Udruzi, kroz cijelo vrijeme korona krize aktivnosti po ovim projektima su se odvijale on-line.

čitam...