11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
FINANCIRAN EUROPSKIM NOVCEM

Udruga Maslačak dio je projekta čiji je cilj nastaviti pružati podršku djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima
U

Na ovome projektu dio radnoga vremena angažirana je sveučilišna prvostupnica sociologije.

Ne propustite

Udruga Maslačak Križevci partner je na u cijelosti europskim novcem financiranom projektu Korakovci na usluzi socijalno uključivanje djece s teškoćama i njihovih obitelji u zajednicu osiguravanjem kvalitetnih socijalnih usluga koji je prijavila Udruga Korak dalje Daruvar.

Dvije godine dug projekt namijenjen je djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, pri čemu je cilj nastaviti pružati podršku djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, pomoći im u suočavanju s izazovima i osigurati da su ravnopravno uključeni u širu zajednicu, a osnažit će se i kapaciteti za pružanje stručnih i kvalitetnih socijalnih usluga.

Provodi se psihosocijalna podrška djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima što je nastavak prijašnjih projekata Maslačka usmjerenih djeci s teškoćama u razvoju koja su u udomiteljstvu. Na ovome projektu dio radnoga vremena angažirana je sveučilišna prvostupnica sociologije, a predviđena su i različita javna događanja – kako za zabavu i druženje, tako i za širenje svijesti o problemima s kojima se susreću obitelji djece s teškoćama u razvoju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti