Velike ambicije

Udruga Mladi kuhar traži nove članove

10:45h
0
Udruga Mladih kuhar
Udruga Mladi kuhar // FOTO: facebook profil udruge

Udruga planira pokrenuti veliki projekt Kulinarski centar „Sveti Marko Križevčanin“ gdje bi članovi Udruge od namirnica s križevačkog i kalničkog područja radili domaće proizvode kao što su: domaća zimnica, sušeno voće, suhomesnati proizvodi.

Udruga Mladi kuhar iz Križevaca javno poziva sve građane i građanke Križevaca, ali i stanovništvo šireg područja da se pridruže njihovom radu ukoliko žele promovirati turizam i gastronomiju grada diljem Hrvatske na raznim festivalima, sajmovima i kuharskim manifestacijama.

Udruzi se mogu pridružiti punoljetne osobe koje žele ili znaju kuhati te svi koji žele pomoći radu Udruge u provedbi brojnih događanja i projekata koje pripremaju. Za više informacija oko pridruženja Udruzi možete se javiti na broj mobitela: 092/191-7987 (Ivan Kranjec) ili putem e-adrese: udrugamladikuhar@gmail.com.

Udruga planira pokrenuti veliki projekt Kulinarski centar „Sveti Marko Križevčanin“ gdje bi članovi Udruge od namirnica s križevačkog i kalničkog područja radili domaće proizvode kao što su: domaća zimnica, sušeno voće, suhomesnati proizvodi. Udruga planira i zapošljavati osobe koje bi radile u Kulinarskom centru.

Nakon ljeta mladi kuhari planiraju pokrenuti razgovore s gradom Križevcima gdje bi se odlučilo o daljnjim postupcima oko projekta. Trenutno je u pripremi web stranica na adresi www.mladikuhar.hr gdje će se moći pronaći sve informacije vezane uz rad udruge.