11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Skupština

Udruga Peski-Art pohvalila se brojnim projektima u lanjskoj godini
U

Predsjednik Franjo Mihočka istaknuo je brojne aktivnosti i projekte koji su provedeni u prethodnoj godini, a kao najznačajniji istaknuo je Likovne radionice Peski-Art 2016. i obilježavanje četvrte obljetnice izricanja oslobađajuće presude u Haagu generalu Mladenu Markaču.

Ne propustite

U društvenom domu Mladen Markač održana je redovita godišnja skupština Udruge Peski-Art Đurđevac. Skupštini udruge prisustvovali su članovi udruge i gosti.

Na Skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2016.koja su jednoglasno usvojena.

Predsjednik Franjo Mihočka istaknuo je brojne aktivnosti i projekte koji su provedeni u prethodnoj godini, a kao najznačajniji istaknuo je Likovne radionice Peski-Art 2016. i obilježavanje četvrte obljetnice izricanja oslobađajuće presude u Haagu generalu Mladenu Markaču sa svečanom izložbom pod nazivom Podravina svojemu generalu.

Obilježena je i 80-ta godina rođenja hrvatskog slikara Josipa Turkovića te je postavljena spomen ploča u ulici Matije Gupca 61 u kojoj je slikar proveo djetinjstvo i mladost. Važan projekt udruge je i oslikavanje triju velikih pisanica, a važno je istaknuti i izložbu pisanica Uskrsu ususret 2016. i božićnih jaslica  Božiću ususret 2016. kojima se čuva i promovira nematerijalna kulturna dobra.

U ime Grada Đurđevca sve prisutne pozdravio je Martin Mahović koji je izrazio zadovoljstvo radom i ostvarenim projektima udruge.

Predsjednik udruge zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji programa i projekata koje je udruga provodila, a završetkom službenog djela članovi udruge i njihovi gosti zadržali su se na kratkom druženju u koktele.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti