Humanitarna akcija

Udruga PULS prikuplja sredstva za uređaje kojima bi trudnoća i zdravlje nerođenog djeteta bili još sigurniji, a podržati ih mogu svi

Prva aktivnost prikupljanja sredstava bit će održana u subotu od 9 do 12 sati na glavnom koprivničkom trgu, u sklopu Belupove akcije mjerenja zdravlja.

10:51h
0
Foto: Udruga Puls

Čuti prve otkucaje srca bebe u majčinom trbuhu zasigurno je jedan od najuzbudljivijih trenutaka u životu. Kako bi taj puls u koprivničkoj općoj bolnici bio još sigurniji, Udruga volontera Podravke – PULS pokrenula je Humanitarnu akciju Za prvi PULS.

Cilj ove akcije je kupnja medicinskih uređaja i opreme za odjel Ginekologije u Koprivnici, točnije kardiotokografskog (ctg) aparata za monitoriranje stanja fetusa tijekom trudnoće i poroda te reflektora za ginekološku i trudničku ambulantu.

Prva aktivnost prikupljanja sredstava bit će održana u subotu od 9 do 12 sati na glavnom koprivničkom trgu, u sklopu Belupove akcije mjerenja zdravlja.

– Pozivamo sve građane Koprivnice da se pridruže ovogodišnjem mjerenju zdravlja i humanitarnoj tomboli te učine korak više u očuvanju vlastitog zdravlja, a usput da učine dobro djelo i daju svoj doprinos u kupnji spomenute opreme – poručuju iz PULS-a.

Isto tako, u nedjelju humanitarna će tombola biti održana i u Đurđevcu i to u sklopu proslave Dana Grada, Đurđeva, u trajanju od 10 do 12 sati. U bogatom i raznolikom programu sudjeluju sve javne gradske udruge, a humanitarnu notu dat će upravo Udruga volontera Podravke akcijom Za prvi PULS.

Svi koji nisu nisu u mogućnosti sudjelovati u aktivnostima PULS-a, a željeli bi dati svoj doprinos za kupnju medicinske opreme za odjel Ginekologije, mogu to napraviti uplatom na žiro račun otvoren u svrhu humanitarne akcije Za prvi PULS u Podravskoj banci: HR4123860021552003315.

čitam...