14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novo

Ugostiteljima radno vrijeme više nije ograničeno do 23 sata, sad mogu raditi i duže
U

Dezinfekcija ruku i stolova i dalje je obavezna i nije dopušteno zadržavanje za šankom, osim prilikom naručivanja, ističe se u uputama HZJZ-a.

Ne propustite

Hrvatski zavod za javno zdravstvo na čijem je čelu Krunoslav Capak objavio je u jučer najnovije preporuke za rad ugostiteljskih objekata. Kafićima više rad nije ograničen od 6 do 23 sata, već mogu raditi i duže.

Kafići i restorani sada mogu raditi dulje od 23 sata, no ostala epidemiološka pravila ostala su ista pa razmak između susjednih stolova i dalje mora biti najmanje metar i pol, piše HINA.

Dezinfekcija ruku i stolova i dalje je obavezna i nije dopušteno zadržavanje za šankom, osim prilikom naručivanja, ističe se u uputama HZJZ-a.

I dalje je zabranjeno posluživanje grickalica u zdjelicama po stolovima i na stolovima se ne smiju ostavljati začini. Uz obavezno dezinfekcijsko sredstvo na ulazu i razmak od 1,5 metra, zatvorene prostore je potrebno redovito prozračivati.

Za zaposlene u ugostiteljskim objektima je obavezno dnevno mjerenje tjelesne temperature u jutarnjim satima, preporučuje se nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru i poželjne su jednokratne zaštitne rukavice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Podravini

Zbog žarulje za piliće umalo izgorjela kuća, vlasnik bagerom srušio dio objekta kako bi spasio svoj dom

Upravo iz policije doznajemo kako je glavni krivac požara kotlovnice i obiteljske kuće u Pitomači kvar na električnim instalacijama....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×