16.8 C
Koprivnica
Utorak, 3. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ugovor o navodnjavanju na području Đurđevca i Kalinovca
U

Ne propustite

090226-koren-mKoprivničko-križevački župan Darko Koren potpisao je Ugovor o izradi glavnog projekta akumulacije ‘Sirova Katalena’ s autorom  projekta, tvrtkom IGH d.d. Zagreb, zastupane po mr.sc. Damiru Tkalčiću, u čije je ime po ovlaštenju Ugovor potpisao mr.sc Ivica Plišić. Potpisu ugovora prethodio je radni sastanak s temom ‘Provedba pilot projekta navodnjavanja’, priopćeno je iz Službe ureda župana.
Vrijednost ovog ugovora je 1,22 milijuna kuna s PDV-om, a rok izrade glavnog projekta je deset mjeseci. Tijekom 2010. godine, nakon ishođenja lokacijske i građevinske dozvole, steći će se uvjeti za početak gradnje predmetne akumulacije kapaciteta 600.000 m³ za navodnjavanje 500 hektara poljoprivrednog zemljišta na području općine Kalinovac i grada Đurđevca.

Sastanku i potpisivanju Ugovora nazočio je i predstavnik Hrvatskih voda, Ivan Cerovec, voditelj Vodno gospodarskog odsjeka Varaždin, kao partner i sufinancijer ovog projekta, te je izrazio opće zadovoljstvo kako projektom, tako i ukupnom suradnjom s Koprivničko-križevačkom županijom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda iz centra

Kao da je sišla s modne piste, spojila je eleganciju i ulični stil u kombinaciju koju je nemoguće ne primijetiti

Kako nam pomalo stiže jesen, tako se važno i slojevito obući. No, treba i to znati. Ova djevojka to itekako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti