-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ugovorom vrijednim 5,2 milijuna kuna Grad osigurao dvogodišnji prijevoz osnovnoškolaca
U

Ne propustite

Gotovo tisuću gradskih osnovnoškolaca u slijedeće će se dvije godine i dalje voziti Čazmatransovim autobusima u svoje škole. Ovu vijest, koja će osim školaraca, sasvim sigurno razveseliti i njihove roditelje, obznanila je jutros Vesna Želježnjak.

Naime, obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak i predstavnik Čazmatransa podravina – prigorje d.o.o. Antun Šalamon, danas su u prostorijama Grada potpisali okvirni sporazum za uslugu prijevoza učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Grad Koprivnica i ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja Grada Koprivnice za 2013. Godinu.

- Oglas -

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 5,2 milijuna kuna i vrijedi za dvije godine, a kao i ranije, u cijenu je uključena beneficija prema kojoj će Čazmatrans donirati 14 tisuća kilometara za potrebe izvanškolskih aktivnosti učenika.

– Bez obzira na poskupljenje cijene naftnih derivata, cijena s PDV-om nešto je malo viša nego prijašnjih godina, tako da zaista možemo reći da je to što se tiče Grada Koprivnice dobro sklopljen ugovor – rekla je koprivnička gradonačelnica.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom iskazao je i Šalamon, istaknuvši da su autobusi spremni za prijevoz djece.

- Oglas -

– Autobusi su potpuno opremljeni i osposobljeni za prijevoz djece, a od ukupno njih 10, pet ih je potpuno novo – istaknuo je predstavnik Čazmatransa te nadodao da će se djeca prevoziti i poslije petog i poslije šestog sata, što inače nije običaj.

Uslugu prijevoza koristiti će 977 učenika iz svih osnovnih škola s područja Grada Koprivnice uključujući i COOR Podravsko sunce.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti