nula poginulih

Uključite se u akciju Europskog dana bez poginulih u prometu, snimite kratke video poruke ili fotografije

Uputila je savjete djeci, roditeljima i svim sudionicima u prometu i upoznala sa stanjem sigurnosti djece u cestovnom prometu.

13:05h
0

Policijska uprava koprivničko–križevačka danas je održala redovnu mjesečnu konferenciju za novinare.

Prikaz stanja sigurnosti na području Policijske uprave zabilježenog u kolovozu novinarima je predočila policijska službenica za odnose s javnošću Dijana Žagar, kroz iznesene pokazatelje stanja kriminaliteta, sigurnosti cestovnog prometa, javnog reda i mira, zaštite od požara i nadzora državne granice. Dat je osvrt i na pokazatelje stanja sigurnosti u osam mjeseci ove godine.

Voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Mirela Škvorc predstavila je akciju Poštujte naše znakove, koju policija tradicionalno provodi uoči početka školske godine, s ciljem povećanja sigurnosti djece u prometu. Uputila je savjete djeci, roditeljima i svim sudionicima u prometu i upoznala sa stanjem sigurnosti djece u cestovnom prometu.

Također, Voditeljica predočila je projekt EDWARD – Europski dan bez poginulih u prometu, koji se provodi četvrtu godinu za redom, a tijekom mjeseca rujna provodit će se niz aktivnosti sve do završnog dana projekta, 26. rujna 2019. Upoznala je medije s web stranicom projekta i pozvala javnost na podršku projektu.

Zainteresirani se mogu uključiti tako da snime kratke video poruke podrške provedbi Europskog dana bez poginulih u prometu ili fotografije sa simbolom projekta, a to je 0 koja predstavlja nula poginulih u prometu – istaknula je M. Škvorc.

Projekt EDWARD 2019. podržali su novinari s konferencije zajedničkom fotografijom s domaćinima, koji rukama oblikuju znak nula.

čitam...
Loading...