osobna dragocjenost

Ukrao vrlo vrijedan motor, demolirao ga pa prodao za 400 kuna, vlasnik: Kakav idiot mora čovjek biti?

Kad sam, došavši u ludbrešku policijsku stanicu došao po motor i vidio ga cijelog demoliranog i razmontiranog, obuzeo me nevjerojatan osjećaj tuge, napisao je vlasnik.

08:06h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Međimurskom ugostitelju Marijanu Martinjašu ukraden je motor Yamaha, a isti je tri dana kasnije, nakon objave na Facebooku kojom je molio za pomoć, pronađen. Varazdinski.hr piše kako ga je iz njegova dvorišta ukrao muškarac s lokalnog područja. Navode kako je divljao, demolirao ga i potom prodao u Ludbregu za dijelove, i to za 400 kuna.

– U jednom jedinom danu mamlaz je uspio osobnu dragocjenost, vrijednu više od 15.000 kuna pretvoriti u nešto vrijedno svega 400 kuna. Kakav idiot mora biti čovjek da napravi takvo nešto? Koja je to patologija ljudskog uma, koja ga može navesti da učini takvo zlo? – pitao se Martinjaš.

– Kad sam, došavši u ludbrešku policijsku stanicu došao po motor i vidio ga cijelog demoliranog i razmontiranog, obuzeo me nevjerojatan osjećaj tuge. Osjećao sam se puno, puno gore sad kad sam ga dobio natrag nego kad sam shvatio da je ukraden – naveo je u objavi ugostitelj.

čitam...