Zvjerski čin

Umiljata Mona ustrijeljena puškom i ostavljena kraj ceste, Lorena Ostojić: Nije bila agresivna, nije čak ni režala, a ovo nije prvi slučaj kod nas

Podsjetimo, tko god da je počinio ovaj čin, osim očite okrutnosti pokazao je i nepoštivanje zakona s obzirom na to da je zabranjeno pucati do 300 metara od naselja. 

18:00h
0
Ustupila: Lorena Ostojić

Strašan događaj potresao je obitelj Ostojić iz Ribnjaka u Općini Rasinja. Naime, nepoznati krvnik ustrijelio je njihovu kujicu Monu, bez ikakvog razloga.

Kako nam je rekla Lorena Ostojić, koja nam se javila u redakciju sa željom da njenu priču čuje što više ljudi, Mona je ubijena prošli utorak u jutarnjim satima, puškom na livadi pokraj ceste.

– Bila je stara tri godine, nije bila agresivna, umiljata je i nikada nije ni na koga zarežala niti koga ugrizla. Cijelu noć je bila zatvorena, ujutro puštena i kao što je kod nas u selu Ribnjak normalno da pas nekad ide po selu, ne udaljava se kilometrima, naravno – kaže nam Lorena.

No, nakon što je Mona otišla u šetnju, više se nije vratila. Oko 10.30 Lorena je primila poziv nakon kojeg je pronašla svoju ljubimicu – nažalost, mrtvu.

– Oko 10.30 nazvala me kolegica i javila da su uz cestu vidjeli ubijenog psa, pa da pogledam da li je to Mona i nažalost bila je – kaže ona.

Policiju, kako kaže, nije zvala, a navodi da ovaj slučaj nije prvi slučaj ubojstva psa u njihovoj općini. Tko to ima nešto protiv pasa i je li to jedan ili više počinitelja, ne zna se, a sudeći prema dosadašnjim iskustvima s ovakvim slučajevima, teško da ćemo ikada saznati.

Podsjetimo, tko god da je počinio ovaj čin, osim očite okrutnosti pokazao je i nepoštivanje zakona s obzirom na to da je zabranjeno pucati do 300 metara od naselja.

čitam...
Loading...