NISU POSLUŠALI

Unatoč silnim naputcima o zabrani okupljanja, 30-ak osoba stiglo je u crkvu na misu

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na današnjoj je konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite govorio upravo o vjerskim okupljanjima i navodnim pozivima pojedinih svećenika.

15:59h
0
Ilustracija // Foto: Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije

Policijski službenici Policijske postaje Čepin u Osječko-baranjskoj županiji tijekom vikenda dobili su dojavu o provođenju mise u crkvi u Čepinu.

Kako stoji u službenom priopćenju PU osječko-baranjske, povodom Cvjetnice okupilo se tridesetak osoba. Obavijestili su Državni inspektorat koji će provesti postupak.

Inače, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na današnjoj je konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite govorio upravo o vjerskim okupljanjima i navodnim pozivima pojedinih svećenika.

– Pozivanje vjernika unatoč svim sugestijama da se to ne čini nije dobro prije svega za zdravlje. Nadam se da će te poruke doći do svih svećenika. Time se, kao što smo rekli, šire poruku ljubavi koja je u ovom trenutku najvažnija. Moramo čuvati jedni druge, biti samodisciplinirani i ostati doma – rekao je Božinović.

čitam...
Loading...