slučajno ga dotakni

Upoznajte par trikova: Poludjet će za vama već na prvom dejtu!

Uz ova će četiri čarobna trika, željeni muškarac bit će samo vaš!

10:08h
0
Foto: Ingimage

Uz ova će četiri čarobna trika, željeni muškarac bit će samo vaš!


1. Pokažite da volite život. Najzanimljivije i najzabavnije žene su one koje se vesele i najmanjim stvarima. Budite strastveni, spontani i otvoreni (naravno, ne kad je u pitanju vaša intima). Ispričajte mu sve o genijalnom planinarskom izletu na kojem ste bili prošli vikend. Duboko uzdahnite od zadovoljstva dok jedete desert. Počnite pjevušiti uz pjesmu koju čujete na radiju dok vas bude vozio kući…

2. Primijetite njegove kvalitete. Muškarci su ludi za ženama koje u njima vide ono najbolje. Ako vam kaže da planira dati otkaz i otvoriti vlastitu tvrtku recite mu: Odlično, cijenim ljude koji su spremni riskirati kako bi stvorili nešto novo. To su prave face!.

3. Budite ona koja će prva pružiti ruku. Doslovno. Dobro promišljeni dodir na njega će jače utjecati nego što mislite. Ključ je u suptilnosti. Zaigrano dodirnite njegovu nadlakticu kad se našali ili mu dodirnite rame na izlasku iz restorana. Odmah će osjetiti iskre.

4. Podijelite odluke. Planirate li prvi spoj, možete mu dopustiti da odabere lokaciju, ali nemojte baš sve vezano uz tu večer vi ‘diktirati’ – hoćete li kasnije i u kino, što ćete gledati, koje ćete grickalice uzeti. Ne želite ispasti nasrtljiva diktatorica.

Izvor: cosmopolitan.hr

čitam...