Uprava potvrdila kazne Podravkinim rukometašicama

19:35h
0
110201-pal-nakic

Na 9. sjednici Upravnog odbora RK Podravke, što je održana u utorak navečer, prihvaćen je prijedlog direktorice Božice Palčić o kažnjavanju stručnog stožera i igračica za izgubljenu prvenstvenu utakmicu s Trešnjevkom.

Kazna iznosi 15 posto od mjesečne plaće.

Hartmann pomaže rukometnu školu

Predsjednik Upravnog odbora Krunoslav Bešvir informirao je da se tvrtka Hartman odazvala na molbu za sponzorstvo i odobrila 40.000 kuna, što će pripomoći radu klupske rukometne škole. Očekuje se odgovor s još desetak adresa. Financijsko poslovanje kluba je stabilizirano, nema novca za sve, ali nema ni stresova, saniraju se ranije stečene obaveze, pa je u odnosu na početno stanje u ožujku prošle godine ovo, kako se voli kazati ”nebo i zemlja”.

Akcija učlanjivanja

Nastavljena je akcija učlanjivanja u RK Podravku. Dosad su učlanjeni svi treneri i igračice, a u utorak su to učinili i članovi Upravnog odbora. Prema statutu kluba član skupštine kluba može biti samo osoba koja redovito plaća klupsku članarinu.

Igrački kadar

Veći dio vremena posvećen je projekciji prvog sastava, tj. Podravke Vegete, za iduću sezonu. Napravljene su tri solucije s naslovima: najjeftinija, realna i najskuplja. Upravni odbor složio se oko lista, koje su za svaku soluciju drugačije, a koje se uglavnom uklapaju i predviđeni proračun. Sve solucije uključuju, dakako, igračke promjene, a i dogovoreno je ranije da se stvaranje ekipe za iduću sezonu počne u prosincu.

Slijede promjene

Članovi Upravnog odbora dobili su materijal voditelja stručnog stožera prof. Nevena Hrupeca o planu i programu rada škole rukometa s troškovnicima za iduće dvije sezone, od 2011. do 1013. godine, te osnove izvedbenog plana i programa škole rukometa za ovu sezonu prof. Mate Matijevića. RK Podravka ulazi u ozbiljnu reorganizaciju škole.

čitam...