koronavirus

Uprava Slavena igračima, treneru i zaposlenicima u dogovoru smanjila plaće

Hvala svim igračima, trenerima i zaposlenicima u klubu na pokazanoj odgovornosti i razumijevanju, priopćio je klub. 

10:00h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Koprivnički prvoligaš Slaven Belupo popratio je praksu smanjenja plaća svojim nogometašima u vrijeme pandemije koronavirusa. Igrači, trener i zaposlenici jednoglasno su prihvatili odluku klupske Uprave o nužnom smanjenju plaća.

Srećom, u Slavenu se nije dogodila situacija kao u Dinamu. Kriza u Hrvatskoj prouzrokovana pandemijom utjecala je na mnoge, pa tako i na koprivnički klub. Poduzete mjere bile su nužne kako bi se osigurala financijska stabilnost i održivost kluba, kao i da bi se zadržala radna mjesta u klubu, navode iz kluba.

– Veseli činjenica da smo do dogovora stigli izrazito brzo što pokazuje zajedništvo i odličnu atmosferu u klubu, ali i svjesnost situacije. Hvala svim igračima, trenerima i zaposlenicima u klubu na pokazanoj odgovornosti i razumijevanju! – priopćio je klub.

Isto tako, Slaven je sporazumno raskinuo ugovor s Antom Vrljičkom, lijevim bočnim koji posljednjih godinu dana nije bio u ozbiljnoj konkurenciji za momčad. S druge strane, Stipe Bačelić-Grgić produžio je svoj ugovor do 2022. godine.