Nova lica u klubu

Uprava Slavena proširena na 18 članova, nema više Podravkaša, ušli novi poduzetnici, menadžeri, odvjetnik, čak i prorektor Sveučilišta Sjever

Sjednici Skupštine nazočila su 22 od 35 članova, koji su sve odluke donijeli jednoglasno

18:46h
0

Ranije tijekom dana pisali smo kako će Uprava Slaven Belupa u novu sezonu ući s novim članovima, jer svi iz Kompanije Podravka, a takvih je bilo šest, izlaze u dogovoru s Martinom Dalić, koja je zauzela stav da je po jedan menadžer dovoljan u čelništvu rukometnog i nogometnog kluba.

Drugim riječima, Vedran Šimunović, Krunoslav Bešvir, Danijel Kocijan, Milan Šarlija i Marijan Lisjak više nisu u Upravi kluba, što ne vrijedi za Hrvoja Kolarića, koji je ujedno i predsjednik Slavena Belupa.

Isto tako napisali smo da postoji velika mogućnost da Uprava u budućnosti broji 18 članova, jer nam je Kolarić u razgovoru najavio da će predložiti osam novih članova, koje Skupština tek mora prihvatiti i potvrditi. U popodnevnim satima ta se formalnost i dogodila.

To, pak, znači da su novi članovi Uprave kluba bivši igrač Dejan Šomoci, dožupan Ratimir Ljubić, odvjetnik Krunoslav Kunštić, prorektor Sveučilišta Sjever Mario Tomiša, poduzetnik Darko Martinušić, Goran Međurečan iz Komunalca, Dario Šumiga iz Hartmanna i Marko Jukić iz Media grupe.

Svi oni pridružili su se Hvoju Kolariću, Robertu Markulinu, Zdravku Petrasu, Dariju Bodulici, Josipu Mađariću, Damiru Pavloviću, Davoru Gečiću, Josipu Sulimancu, Krešimiru Habijancu i Josipu Pobiju.

Na kraju dodajmo kako su sjednici Skupštine prisustvovala 22 od 35 članova kluba, koji su sve odluke prihvatili jednoglasno.

 

čitam...