nakon afera

UPRAVO Ministar zdravstva Milan Kujundžić odbio dati ostavku: Sve je to hajka, laži i neistine, moral mi ne dopušta da odem

Podsjetimo, posljednjih dana u javnost su isplivale afere s popunjavanjem imovinske kartice i nekretninama ministra, a sve je "podebljao" i napad radnika na novinarku Slobodne Dalmacije, koja je došla snimiti Kujundžićev posjed.

13:46h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Ministar zdravstva Milan Kujundžić upravo se obratio javnosti na izvanrednoj konferenciji za medije na kojoj je rekao da neće dati ostavku.

– Hvala medijima što prate moj tzv. slučaj. Pričao sam s danas s premijerom. Kriv sam jer sam krivo nomotehnički ispunio karticu. Nisam bio opterećen formom, ali ništa moralno sporno nisam učinio – rekao je ministar.

Nazvao je sve interesnom hajkom, lažima i neistinama.

– Najjednostavnije bi bilo dati ostavku, no moj moral mi to ne dopušta – rekao je ministar. Dodao je da je premijeru stavio mandat na raspolaganje te da ga poziva da donese odluku na temelju činjenica, a ne medijskih napisa.

Podsjetimo, posljednjih dana u javnost su isplivale afere s popunjavanjem imovinske kartice i nekretninama ministra, a sve je “podebljao” i napad radnika na novinarku Slobodne Dalmacije, koja je došla snimiti Kujundžićev posjed.

 

čitam...
Loading...