NAJNOVIJE INFORMACIJE

UPRAVO POTVRĐENO Treća osoba zaražena koronavirusom u županiji

Upravo je stigla informacija iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije kako je još jedna osoba zaražena koronavirusom.

11:35h
0

Upravo je stigla informacija iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije kako je još jedna osoba zaražena koronavirusom.

Tako u ovom trenutku brojimo tri osobe s područja županije, koje se nalaze u izolaciji u koprivničkoj bolnici, a pozitivne su na koronavirus.

Priopćenje stožera prenosimo u cijelosti.

Obavještavamo javnost kako je na području Koprivničko-križevačke županije zabilježen novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom uzrokovane koronavirusom.

Ovime je broj zaraženih osoba koronavirusom na području županije porastao na ukupno tri slučaja.

Ostali uzorci sa sumnjom na infekciju COVID -19 koji su u toku jučerašnjeg dana iz koprivničke OB „Dr.Tomislav Bardek“ upućeni na testiranje su negativni.

Ovim putem još jednom upućujemo apel stanovnicima Županije da poštuju sve naložene upute za zaštitu zdravlja, održavaju higijenu i socijalnu distancu kako bi svojim odgovornim ponašanjem spriječili širenje zaraze koronavirusom. U ovom je trenutku od izuzetne važnosti da nas lijepo vrijeme ne potakne na druženje već da ostanemo ustrajni u poštivanju svih propisanih mjera.

Epidemiološka slika Koprivničko-križevačke županije i dalje je dobra s obzirom na trenutan broj oboljelih,  a koliko će tako ostati ovisi isključivo o odgovornom ponašanju stanovnika županije.

Više informacija uskoro…

čitam...
Loading...