Htio ju je ubiti

Upucao suprugu, udario šakom u glavu pa sjeo na nju i davio ju

Napad je prekinut kad je u kuhinju ušao ženin bratić pa je nasilnik pažnju skrenuo na njega, kao i pušku, ubacivši metak u cijev te rođaka istjerao iz kuće.

10:24h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Stravičan nasilni scenarij odvio se ovog ponedjeljka u kuhinji obiteljske kuće u Kapeli Podravskoj nedaleko od Ludbrega, nakon kojeg varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo provodi istragu protiv 48-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela pokušaja teškog ubojstva i prijetnje.


Obiteljski nasilnik i prije je redovno pijan verbalno i fizički napadao svoju izvanbračnu suprugu, a ovaj su put njegove radnje eskalirale s ciljem da ju usmrti.

Sumnja se da je okrivljenik ispalio hitac iz malokalibarske puške u njezina leđa i ustrijelio ju u desnu stranu prsišta.

Međutim, kao da to nije bilo dovoljno, nakon što je žrtva pala na pod, osnovano se sumnja da ju je šakom udario u glavu, a potom i sjeo na nju i počeo ju daviti rukama.

Nasreću, napad je prekinut kad je u kuhinju ušao ženin bratić pa je nasilnik pažnju skrenuo na njega, kao i pušku, ubacivši metak u cijev te rođaka istjerao iz kuće.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

čitam...