15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uređuje se Vinogradska ulica u naselju Bakovčica
U

Ne propustite

090319-bakovcica-mGrad Koprivnica nastavlja s uređenjem Vinogradske ulice u naselju Bakovčica nakon izvedbe komunalne infrastrukture. Uređenje Vinogradske ulice uključuje modernizaciju ulice u širini od tri do pet metara te uređenje prolaza u širini od tri metra pokraj zgrade Područne škole.

Radovi uključuju i izvedbu zacjevljenih i otvorenih kanala za prihvat oborinskih voda te ugradnju slivnika. Kolne površine će se izvesti u asfaltu, a ukupna duljina asfaltirane površine iznosi 1.030 metara. Izvođač radova je koprivnički Koming, dok je ukupna predviđena vrijednost investicije 920.000 kn.

Radovi se odvijaju prema Programu održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice za 2009. godinu, a planirani rok za završetak je sredina mjeseca travnja 2009. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti