15.7 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevac se izvrsno predstavio u Bordeauxu
Đ

Ne propustite

080918-bordeaux-malaĐurđevac, Grad Picoka, hrvatski nacinalni pobjednik za Europsku destinaciju turističke izvrsnosti,  Koprivničo-križevačka županija i Hrvatska jučer su se izvrsno predstavili u Bordeauxu, u Francuskoj, na posebnoj izložbi destinacija, među 20 europskih pobjednika za tu prestižnu turističku, europsku titulu.

Izložbeni stol Đurđevca – Grada Picoka, na kojem su dominirali izlošci koji su najbolje oslikali đurđevačku destinaciju, s picokom na umjetničkoj slici u maniri naive, keramici i slastici, a posebno vizualni materijali sa ovogodišnjeg scenskog prikaza Legende o Picokima, izazvali su velik interes turističkih radnika iz svih europskih zemalja, a posebno Franceska Frangiallia, predsjednika Svjetske turističke organizacije, te Franca Ianniellan, predsjednika Odjela za turizam Europske komisije.

Izvrsni prezentatori Legende o Picokima, te Đurđevca kao nacionalnog pobjednika za europsku destinaciju turističke izvrsnosti, uz Marijan Ružmana, predsjednika đurđevačke TZ, te Zdravka Mihevca, direktora TUTZ Koprivničko-križevačke županije, bili su i djelatnici Ministarstva turizma, s pomoćnikom ministra Želimirom Kramaričem, te predstavnici veleposlanstva RH u Parizu.

Izložba pobjedničkih destinacija održava se u sklopu Europskog foruma turizma, a ovo je do sada bila najveća prezentacija Đurđevca Grada -Picoka i Koprivničko-križevačke županije u Europi. Večeras, u četvrtak, na gala predstavi, gradonačelnik Đurđevca Mladen Roštan, koji se s koprivničkom –križevačkim županom Darkom Korenom, pridružio svečanosti kasnije, primit će prizanje za Europsku destinaciju turističke izvrsnosti, koju će mu predati, kako je najavljeno Gunter Verhoeugen, zamijenik predsjednika Europske komisije.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

životna priča

FOTO Pod povrćem imaju 12 hektara koje obrađuje osam zaposlenih, a od toga tri Nepalca, Strunjak: Uvozni lobi je rak rana naše poljoprivrede

Prugovac je malo mjesto u sklopu općine Kloštar Podravski gdje se mnogi bave povrćarstvom, što se vidi odmah po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti