Ne propustite

Urnebesna komedija “Brak za ručak, ručak za seks” već je rasprodana, mi vam dijelimo ulaznice za novi termin

Kako biste ih osvojili, pratite upute na našem Facebook profilu, a sretnike ćemo objaviti u četvrtak.

16:00h
0
Predstava Brodolomke
Foto: Ivan Brkić

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada” autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija „Brak za ručak, ručak za seks”.

Komedija puna smijeha opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonijeru u kojoj stanuju. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević), njena sestra Nataša (Tijana Janković) i Natašin muž Marko (Ivan Ivanov). Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novaca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određeni način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Predstava “Brak za ručak, ručak za seks” održat će se u petak, 29. studenoga, u 20 sati, u Domu mladih u Koprivnici. Budući da je taj termin već rasprodan, otvoren je i novi, u 18.15 sati, a portal ePodravina za svoje čitatelje ima dva puta po dvije ulaznice.

Kako biste ih osvojili, pratite upute na našem Facebook profilu, a sretnike ćemo objaviti u četvrtak.

Ulaznice su u prodaji online na WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Koprivnici: PETROL BP Koprivnica, Varaždinska cesta 24; ŠARENI DUĆAN, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 8 do 20 h, subotom od 8 do 16 h, REZERVACIJA NA TELEFON 048 624 474 . Ulaznice se prodaju po cijenama od 50 kn, a na dan predstave 60 kn.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW