mudro, mudro

Urnebesna poruka na trgovini u Drnju nasmijala mnoge, pogledajte što je poručio nepoznati autor

Kažu nam lokalci da ista poruka na vratima stoji već duže vrijeme

19:00h
0
Drnje trgovina
Foto: ePodravina

Svi oni koji su u posljednje vrijeme došli pred trgovinu mješovitom robom u centru Drnja, a koja se nalazi u sklopu zgrade Općine, vjerojatno su ostali razočarani zaključanim vratima. Međutim, istovremeno ih je nasmijala simpatična, štoviše urnebesna poruka koju je netko zalijepio s unutrašnje strane vratiju. Na istu smo i mi naletjeli ovih dana.

– Zatvoreno jer ne radi. Bit će vjerojatno otvoreno (ali nije sigurno) – ispisano je na bijelom papiru i zaljepljeno na vratima trgovine.

Kažu nam lokalci da ista poruka na vratima stoji već duže vrijeme i da je mnoge nasmijala. Dodaju da ne znaju tko je autor iste, vjerojatno zaposlenice trgovine ili netko iznad njih, ali je tako ostala visjeti na vratima i postala svojevrsna atrakcija.

Međutim, sudbina trgovine nije nimalo blistava, jer napominju nam sugovornici da je ista trajno zatvorena i da neće vjerojatno biti otvorena, kako to sugerira poruka na vratima.

– U krugu 200-300 metara su tri trgovine i vjerojatno je konkurencija napravila svoje – rekao nam je vlasnik obližnjeg kafića, kojega je simpatična poruka na vratima, također, nasmijala, a istu je podijelo i preko društvene mreže.

Dobra stvar u svemu tome je to da djelatnice trgovine nisu završile na ulici, već su raspoređene po obližnjim trgovinama istog trgovačkog lanca.

Drnje trgovina
Foto: ePodravina
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW