2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Promocija strukovnih zanimanja

Uskoro ćete moći uživati u ‘Okusima koprive’, koprivnički srednjoškolci spremaju nešto fino, provodi se projekt vrijedan više od 10 tisuća eura
U

Ne propustite

Koprivnička Obrtnička i Srednja škola ovaj mjesec počinju s provedbom zajedničkog projekta “Okusima koprive”, a sve do svibnja 2023. godine svi zainteresirani će moći uživati u raznim slanim i slatkim jelima.

- Oglas -

Cilj spomenutog projekta je povezivanje učenika ovih kako bi ojačali kompetencije i pridonijeli podizanju razine svijesti učenika i nastavnika o značaju turizma i ugostiteljstva za razvoj hrvatskog gospodarstva.

Kroz projekt će se promovirati jela i slastice izrađene na bazi koprive, a slastice od koprive nudit će se u jednoj koprivničkoj slastičarnici, dok će se jela od koprive moći kušati u prostorima Obrtničke i Srednje škole Koprivnica u specijaliziranim praktikumima za ugostiteljstvo i turizam kroz radionice na kojima će sudjelovati i učenici osnovnih škola.

Tako će ih se motivirati na upis u zanimanja: konobar, kuhar, slastičar i hotelijersko turistički tehničar.

- Oglas -

Prijavitelj projekta je Obrtnička škola Koprivnica dok im je partner u izvođenju Srednja škola Koprivnica. Pridruženi Partner u projektu su Slatke delicije.

Ovaj projekt je vrijedan 10.617,82 eura i u potpunosti sufinanciran od strane Ministarstva turizma i sporta.

Mentori na projektu su nastavnice Blaženka Pianec ispred Obrtničke škole Koprivnica i nastavnica Andreja Draganić ispred Srednje škole Koprivnica.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti