espr incijativa iz križevaca

Uskoro humanitarni turnir u odbojci, zaigrat će i gradonačelnik Rajn, a sav novac ide za pomoć jednoj učenici Srednje škole Ivan Seljanec, evo detalja

Po završetku turnira započet će Phoenix 9 party, prvi ESPR-ov party na otvorenom. Zaduženi za dobar provod bit će MONKSi, dvojica mladih DJ majstora, koji će donijeti dašak atmosfere sa Zrća u Križevce.

16:00h
0

Nakon dvije godine prekida, ovo će se ljeto opet održati popularni humanitarni turnir u odbojci. Zakazani termin je subota, 18. kolovoz, a mjesto održavanja gimnazijsko igralište u Križevcima.


Otvaranje turnira obilježit će revijalna utakmica između gradonačelnika grada Križevaca, Marija Rajna injegovog tima, te organizatora samog događanja.

Za tri prvonagrađena natjecateljska tima osigurane su i nagrade–pehari, novčana nagrada te poklon bonovi. Prijave timova su ograničene, kotizacija iznosi 100 kuna po timu, a pravila i obrazac prijave svi zainteresirani mogu pronaći ovdje.

– Prikupljene kotizacije i prilozi donirati će se za nabavku građevinskog materijala, kojim će učenici srednje škole Ivan Seljanec pomoći svojoj kolegici iz školskih klupa u poboljšanju životnih uvjeta – kažu organizatori.

Po završetku turnira započet će Phoenix 9 party, prvi ESPR-ov party na otvorenom. Zaduženi za dobar provod bit će MONKSi, dvojica mladih DJ majstora, koji
će donijeti dašak atmosfere sa Zrća u Križevce.

Ovaj turnir pokrenula je Inicijativa ‘ESPR’ koja se  okupila još 2014. godine, u pokušaju da nadomjeste nedostatak kvalitetnih zabavnih sadržaja
za mlade u svojoj lokalnoj sredini.

S obzirom na zajednička područja rada, od 2017. godine Inicijativa, djeluje
pod okriljem udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca koja ESPR-u pruža svu potrebnu podršku u provedbi programa Inicijative.

Partneri ovih događanja su Grad Križevci, Restoran Tomislav Križevci, Grafocentar, Pekara Mlinček, Caffe bar
Replay i RokiPRINT.

čitam...