Zoran Milanović ima konkurenciju

Uskoro izbori za šefa SDP-a, evo što o svojim ambicijama kaže Zvonimir Mršić

14:30h
0
Zvonimir Mršić i Zoran Milanović // Foto: Arhiva
Zvonimir Mršić i Zoran Milanović // Foto: Arhiva

Uz zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule i župana Primorsko-goranske županije i aktualnog potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine, šef Podravkine uprave se spominjao kao najizgledniji kandidat za borbu protiv Zorana Milanovića za šefa stranke.

Čitam i slušam ovih dana o svojim navodnim ambicijama, a ja sam potpuno predan i posvećen voditi Podravku da postane najveća i najbolja hrvatska globalna kompanija!

Facebook je to status šefa koprivničke prehrambene kompanije Zvonimira Mršića u kojem je očito odbacio nagađanja da će upravo on biti jedan od kandidata za šefa SDP-a.

Uz zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule i župana Primorsko-goranske županije i aktualnog potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine, Mršić se spominjao kao najizgledniji kandidat za borbu protiv Zorana Milanovića za šefa stranke.

Kako su i Mršić i Picula otklonili mogućnost kandidature, Milanoviću će se tako suprotstaviti najvjerojatnije samo Komadina.

Prvi krug unutarstranačkih izbora na kojima će se birati novi predsjednik održat će se, prema svemu sudeći, 12. ožujka.

Iako se Mršić, dakle, neće kandidirati za šefa SDP-a, upitno je hoće li on još dugo imati vremena voditi Podravku kako bi, kako kaže, postala najveća i najbolja hrvatska globalna kompanija.

Mnogo toga, naime, ovisi o formiranju Vlade. Povijest je pokazala da se uprava Podravke uvijek mijenjala ubrzo nakon promjene vlasti u državi, a kako stvari sada stoje Vladu će formirati SDP-ovi politički protivnici – Domoljubna koalicija na čelu s HDZ-om i MOST.

čitam...