NAJVEĆA MANIFESTACIJA

Uskoro kreće prodaja mjesta za Dane ludbreške Svete nedjelje

Štandovi neće biti postavljeni od mosta prema svetištu, dok će područje oko gradskog stadiona popuniti zabavni sadržaji.

14:51h
0
Foto: Grad Ludbreg

Dani ludbreške Svete nedjelje najveća su gradska manifestacija u Ludbregu koji se za nju priprema.

Od utorka 6. kolovoza krenut će prodaja mjesta za štandove, ugostitelje i zabavne igre, a na raspolaganju je 450 lokacija. Kako stoji na službenim stranicama grada, prednost će imati oni koji žele zakupiti površinu ispred svojih poslovnih prostora, a zatim gospodarstvenici, obrtnici, vlasnici OPG-ova s područja ludbreške regije te oni koji dolaze svake godine i uredno prema gradu podmiruju obveze.

Nadalje, pišu iz grada, ako u roku od pet dana, odnosno do 12. kolovoza, oni ne iskoriste pravo prioriteta zakupa površine, parcele će se ponuditi ostalim zainteresiranima. Najviše prodajnih mjesta za štandove bit će osigurano u Ulici Petra Zrinskog, Gundulićevoj, Stepinčevoj i Ulici kardinala Kuharića, kao i na Trgu slobode za ugostitelje.

Štandovi neće biti postavljeni od mosta prema svetištu, dok će područje oko gradskog stadiona popuniti zabavni sadržaji. Prodaja mjesta za štandove obavljat će se svakog radnog dana u prizemlju Odsjeka za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti i imovinu.

čitam...
Loading...