Uskoro natječaj za ravnatelja APOS-a, Datum Mršićeva odlaska s čela Grada još nepoznat

18:24h
0
foto: Mario Kos

Koprivnička javnost sve se glasnije pita kako će funkcionirati gradska uprava nakon odlaska dogradonačelnika Dražena Prosa, pročelnice Ankice Nježić te ravnatelja APOS-a Darka Ledinskog u izvršnu vlast. Na naše pitanje kako će pokrpati kadrovske rupe u gradskoj upravi, odgovorila je zamjenica koprivničkog gradonačelnika Vesna Želježnjak:


„Pa neke rupe ćemo popuniti vrlo brzo, a to je prvenstveno APOS, znači zamjena za ravnatelja Agencije. Raspisat ćemo natječaj, a pročelnicu ćemo naći  unutar unutarnjih rezervi koje ovaj grad još uvijek ima.“

Neslužbeno doznajemo da će posao bivše pročelnice za društvene djelatnosti preuzeti Snježana Jovanović Ćorić, a natječaj za ravnatelja APOS-a bit će raspisan vrlo brzo. Na pitanje pak kad će preuzeti posao gradonačelnice, Vesna Želježnjak je odgovorila:

 

„To se još ne zna, i to još nije definirano.“

Naime, praktički je sve spremno da zamjenica Želježnjak, uz posao saborske zastupnice, zamijeni Zvonimira Mršića na poslovima vođenja grada do slijedećih lokalnih izbora. I dok je javnost očekivala da će Mršić preuzeti neku od vodećih uloga u izvršnoj vlasti, to se ipak nije dogodilo. Na naše pitanje kamo će i što će raditi, Mršić je odgovorio da ostaje ovdje, što bi jedino moglo značiti da će doista sa Zrinskog trga preseliti u Starčevićevu te sa sedmog kata upravljati i Podravkom i Koprivnicom.

tekst: Radio Drava

čitam...