križevci u cvijeću

Uskoro počinje prvi križevački Sajam cvijeća koji će biti prepun događanja, Rajn: Nastavljam buditi grad

Program sajma predstavio je pročelnik Biškup istaknuvši kako će u petak, 12. travnjasvečanom otvorenju prethoditi povorka tzv. Križevačkih cvjetića u kojoj će sudjelovati dječji vrtići, Križevačka djevojačka straža i Križevačke mažoretkinje.

15:15h
0
Foto: Grad Križevci

U Križevcima će se po prvi puta od 12. do 14. travnja na Nemčićevom i Strossmayerovom trgu održati Sajam cvijeća pod nazivom Križevci u cvijeću.

Tim povodom u maloj gradskoj vijećnici održana je konferencija za medije na kojoj su manifestaciju predstavili gradonačelnik Mario Rajn i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

Gradonačelnik Rajn tom je prilikom još jednom naglasio kako nastavlja s buđenjem grada.

– Ističem veliko zadovoljstvo. Drago mi je što će naš i Nemčićev i Strossmayerov trg živnuti tri dana, vjerujem da će nas i lijepo vrijeme popratiti sve kako bi naši sugrađani i zainteresirani gosti mogli i dovoljno rano pronaći sadnice, ali isto tako vidjeti sve ljepote našeg grada. Vjerujem da je ovo prvi u nizu sajmova cvijeća – rekao je Rajn.

Mario Rajn // Foto: Grad Križevci

Program sajma predstavio je pročelnik Biškup istaknuvši kako će u petak, 12. travnja svečanom otvorenju prethoditi povorka tzv. Križevačkih cvjetića u kojoj će sudjelovati dječji vrtići, Križevačka djevojačka straža i Križevačke mažoretkinje. Otvorenje je predviđeno u 11 sati nakon čega slijedi obilazak sajma, a prvi dan manifestacije završit će nastupom KUD-ova Križevci i Prigorje u 17 sati na Strossmayerovom trgu.

Na Strossmayerovom trgu nastupit će učenici područnih škola u subotu, 13. travnja u 10 sati nakon čega će se u 11 sati održati kreativna radionica za djecu koju organiziraju križevački kreativci. Kreativna radionica za odrasle bit će u 15 sati, a drugi dan Sajma završit će u 19 sati Revijom frizura koju organizira Udruženje obrtnika Križevci te prigodnim druženjem uz tamburaše.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...
Loading...